Yritys

”Laadulla tulosta” on yrityksemme motto ja panostus laatuun syntyy osaavien ja työhönsä omistautuneiden tekijöiden kautta. Asiakastyytyväisyys ja korkea laatu ovat toimintaamme ohjaavat pääkohdat! Meillä on runsaasti kokemusta niin tavallisista remonteista kuin remonteista, (esimerkiksi kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit) sekä rakennustöistä erittäin vaativissa kohteissa ja olosuhteissa.

Hoidamme työt rakentamisesta tavaroiden kuljetukseen aina työmaan siivoamista myöden, halutessanne saat meiltä työt ”avaimet käteen”-periaatteella, jolloin voit huoletta keskittyä omiin töihisi ja jättää rakennushuolet meille.

Hyvät suhteemme tavarantoimittajiin takaa käyttämiemme tuotteiden laadun ja aina kilpailukykyisen hinnan. Kauttamme saat niin keittiöt, kaapistot, kodinkoneet, kylpyhuonekalusteet kuin säilytysratkaisutkin, vaivattomasti remontin yhteydessä varmasti kilpailukykyiseen hintaan!

Omistajillamme ja tekijöillämme on vuosien vankka kokemus alalta ja vahvat meriitit aina perusrakentamisesta vaativiin erikoiskohteisiin saakka. Myös yrityksemme omistajat tekevät itse rakennustyötä jolla varmistamme jatkuvasti laadukkaan lopputuloksen! Tällä hetkellä meillä on 14 alan ammattilaista töissä eli kykenemme hyvin ja joustavasti hoitamaan niin pienet kuin suuremmatkin työt. Lisäksi meillä on laaja yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla löytyy osaajia lähes kaikkiin alan töihin!

Kattavan ja luotettavan yhteystökumppaniverkostomme kautta hoituu joustavasti ja tehokkaasti myös tavaroiden kuljetus työmaalle niin maanteitse kuin vesiteitsekin, sähkötyöt, pienehköt putkityöt ja piharakentaminen.

Oli kysymyksesi sitten pienestä tai isommasta tarpeesta, uudisrakentamisesta tai vanhan kunnostamisesta tai vaikka maalaustöistä, käänny rohkeasti puoleemme!

Uutta ja ajankohtaista

Asuntojen huoltosopimukset ja ylläpitosopimukset. Myös jatkuvat sopimukset kiinteistönhoidosta.

VUOKRATTAVANA AVANT PROFICAT 4WD liukuohjattava pienkuormaaja! Loistava pieniin pihatöihin, talven lumitöihin, ahtaisiin pihoihin, pientalojen pihatöihin jne! Kysy lisää!

Laadukkaat ja kotimaassa mittojesi mukaan valmistetut kotimaiset LIUKUOVET nyt kauttamme taatusti kilpailukykyisillä hinnoilla ja nopealla toimitusajalla.