Remontti Helsinki

Remontti Helsinki - Meille kaikki asiakkaat on tärkeitä. Me emme valikoi asiakkaita remontin laajuuden mukaan. Teemme työt luotettavasti oli kyse sitten suuresta omakotitalotyömaasta tai pienestä kunnostuksesta. Osaamisemme kattaa pienet korjaus ja kunnostustyöt aina ovenvaihdoista kokonaisiin huoneistoremontteihin tai talotyömaihin. Mittavan verkostomme kautta juuri mitään työ ei ole meille vääränlainen tai vääränkokoinen.

Remontti Helsinki – nosta asunnon arvoa

Toki usein remontin päämäärä on nostaa asumismukavuutta, mutta oikein tehty remontti nostaa myös asunnon ja kiinteistön arvoa. Huoneistoremontti on usein asunnon hankinnan ohella suurimpia investointeja. Me J&T-Rakentajilla vastaamme siitä, että remontti on myös sitä mitä asiakas toivoo ja varmistutaan siltä, että investointi myös tuottaa toivotun lopputuloksen.

Tulemme mielellämme paikanpäälle tekemään täysin veloituksettoman tarjouksen kohteesta ja sen vaatimista töistä.

J&T-Rakentajat – Remontti Helsinki operoi pääosin Etelä-Suomessa, mutta olemme toteuttaneet vuosittain lukuisia kohteita myös muualla maassa. Jatkuvasti asiakkaamme tilaavat meiltä myös töitä mökeille ja yksi osaamisalueemme vahva tukijalka on puurakenteisten vanhojen talojen ja mökkien kunnostus. Kysy rohkeasti lisää aiheesta. 


Pienehkön toimijan etuna on dynaamisuus, joustavuus ja kyky reagoida tilanteisiin. Meidät tavoittaa aina ja sopeudumme tilanteisiin joustavasti. Toisaalta noin 15 hengen tiimimme kykenee myös suurehkoihinkin töihin ja lisäksi mittava verkostomme mahdollistaa vieläkin suuremman volyymin käytön tarpeen niin vaatiessa.

Remontti Helsinki - suuret ja pienet kohteet

  Katso lisää kuvia toteutuneista remonteista »

Laadukkaat palvelut kaikkiin kohteisiin

J&T-Rakentajat Oy – Remontti Helsinki tekee laadukkaat liikehuoneistojen remontit, suuret ja pienet kohteet. Asiakkaamme tilaavat meiltä jatkuvasti pieniä kunnostustöitä, maalauksia, paikkauksia, tapetointeja, väliseinien rakennusta ja muita pienehköjä muutostöitä. Teemme ne nopeasti ja laadukkaasti, myös illat ja viikonloput sopivat meille, jolloin remontti ei häiritse itse liiketoimintaa.

Kattavan verkostomme kautta meiltä löytyy osaaminen myös LVI-, sähkö- tai vaikka hälytinjärjestelmien suhteen, jolloin remontti sujuu synkronoidusti ja mahdollisimman vaivattomasti. LVI-osaamisen avulla myös kylpyhuoneremontit onnistuvat meiltä.

Mikään työ ei ole meille liian pieni, joten ole rohkeasti meihin yhteydessä ja katsotaan teille sopivin ratkaisu.

Myös suuremmat kohteet onnistuvat kattavan verkostomme avulla ja kykenemme joustavasti kiinnittämään suurenkin määrän ammattilaisia projektiin.

Kattavat palvelut taloyhtiöille, isännöitsijöille ja sijoittajille

Teemme jatkuvasti myös töitä taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Teemme joustavasti pienet ja isot kunnostustyöt, ovenvaihdot, paikkaukset tai vaikka lumityöt. Meillä on oma Avant pienkuormaaja, joten ahtaatkin pihat pysyvät puhtaina. Kysy rohkeasti oli sitten kyseessä pienet huoltotyöt, suurempi remontti tai vaikka uuden autokatoksen tai varaston rakennus.

Yksityishenkilöiden, taloyhtiöiden ja liikehuoneistojen lisäksi teemme paljon remontteja sijoittajille. Luotettavauus, nopeus ja budjetin pitävyys ovat sijoittajalle aina avainasemassa. Me teemme sen minkä lupaamme ja pyrimme aina vaadittuun laatuun sekä sovittuihin aikatauluihin. Asiakkaamme arvostavat tapaamme tehdä asioita ja omaamme ison listan referenssikohteita. Kysy tarjousta!

Remontti Helsinki - Ota yhteyttä!

J&T-Rakentajilla on alasta kymmenien vuosien kokemus ja kokeneimmat tekijämme ovat olleet alalla yli 20 vuotta. Omistajamme ovat alan rautaisia ammattilaisia eikä meillä mene sormi suuhun vaativankaan kohteen kanssa.

Remontti Helsinki – Ota rohkeasti yhteys jo tänään. Pyydä tarjous, me takaamme, että se kannattaa.