Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kylpyhuoneremontti Helsinki - Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Me J&T-Rakentajilla olemme tehneet satoja upeita kylpyhuoneita. Osaavilla tekijöillämme on vuosien kokemus kylpyhuoneremonteista laidasta laitaan, niin perinteisistä pienistä kylpyhuoneista aina suuriin kotikylpylä- ja Spa-osastoihin. Tekijöillämme on alan tarvittavat sertifikaatit ja vahvat referenssit.

Kylpyhuoneremontti Helsinki luotettavalta alan kokeneelta osaajalta

Katso lisää kuvia toteutuneista kylpyhuoneremonteista »

Kylpyhuoneremontti Helsinki ja pk-seutu

J&T-Rakentajat panostaa laatuun ja luotettavuuteen, meidät saa aina kiinni ja omistajat ovat itse tekemässä töitä ja vastaamassa siitä, että asiat sujuu sovitusti. Toisin kuin suuret toimijat tavoitteemme ovat vahvasti tulevaisuudessa ja pitkäjänteisyydessä, emme tavoittele nopeita tuottoja vaan pitkiä ja luotettavia asiakassuhteita. Niitä ei synny ilman tyytyväisiä asiakkaita ja suurin osa meidän asiakkaista tuleekin nykyisin suositusten ja referenssien kautta. Teemme kylpyhuoneremonttien lisäksi myös huoneistoremontit muut remontit.

Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Helsingissä ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja kerro meille millainen kylpyhuoneremontti on mielessäsi ja pyydä tarjous!