Huoneistoremontti Helsinki

Huoneistoremontti Helsinki - J&T-Rakentajat Oy toteuttaa laadukkaat huoneistoremontit Helsingissä ja Etelä-Suomessa, laadukkaasti ja sovitusti. Teemme remontteja niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin.

J&T-Rakentajat Oy on kotimainen, vakavarainen laadukkaaseen remontointiin ja rakentamiseen erikoistunut yritys. Omaamme alalta huomattavan kokemuksen remonteista ja kohteista laidasta laitaan. Meitä kiinnostaa niin pienet ja suuremmatkin työt. Verkostomme kautta hoidamme remontit avaimet käteen-periaatteella jolloin asiakkaan ei tarvitse murehtia lvi tai sähkömiesten tilaamisista vaan me hoidamme kaikki remontin osa-alueet. Toimialueemme on pääsääntöisesti Etelä-Suomi, mutta teemme jatkuvasti kohteita myös muualla maassa, joten kysy rohkeasti. Olemme tehneet Huoneistoremonttien lisäksi kymmeniä mökki ja vapaa-ajanasuntoremontteja, sekä kokonaisia pystytyksiä ympäri maata. Meillä on myös vahva näyttö vanhojen puurakenteisten talojen ja mökkien kunnostuksista.

Huoneistoremontti Helsinki ammattitaitoiselta remonttiyritykseltä

 Katso lisää kuvia toteutuneista huoneistoremonteista »

Huoneistoremontti Helsinki - panostamme laatuun ja luotettavuuteen

Me haluamme, että asiakkaamme ei tarvitse keskittyä liikaa huoneistoremonttiin vaan me hoidamme työt, tilaukset ja tarvittaessa kaiken suunnittelusta aina luovutukseen saakka. Uskallamme myös kertoa, mikäli joku ratkaisu ei ole järkevää rakennusteknisesti, koska me ajattelemme aina asiakkaan etua.

Huoneistoremontti Helsinki - Ota yhteyttä

Huoneistoremontti Helsinki – tilaaminen on nopeaa ja helppoa. Soitto ja sähköposti tai vaikka tekstiviesti. Otamme välittömästi yhteyttä, katsotaan kohde läpi ja teemme tarjouksen. Tavoitteemme on aina tehdä tarjous 48 tunnin sisällä katselmuksesta.

Ota yhteyttä ja kerro millainen huoneistoremontti on mielessäsi.